Prijavi se

Nemate profil? Registruj se sada!

Izgubili ste lozinku?

Registruj se

Objavite oglas za posao

POTPUNO BESPLATNO!

Preko 50.000 mjesečnih posjeta na Lupa.ba, pronađite najbolje kandidate.

Prestanite tražiti posao, neka posao pronađe Vas!

Ostavite svoju biografiju i Lupa.ba će se pobrinuti ostatak!

Šta je Lupa.ba i kako mogu pronaći radnike?

Šta je Lupa.ba, i kako može meni lično pomoći da pronađem posao?

Novi koncept zapošljavanja

Lupa.ba predstavlja novi koncept online zapošljavanja u BiH, gdje poslodavci potražuju kandidate, umjesto da kandidati potražuju oglase. Također Vam nudimo opciju potpuno besplatne objave oglasa.

Sve je besplatno!

Lupa.ba nema nikakve skrivene troškove aktivacije oglasa, Vaš oglas je odmah vidljiv na pretrazi i svaki kandidat će imati priliku da aplicira.

Pronađite kandidate

Unutar naše baze već posjedujemo preko 10.000 objavljenih CV-ova tako da Vašu pretragu za radnom snagom možete početi odmah koristeći napredne filtere za kandidate. Usluga je potpuno besplatna i sve što je potrebno je da se registrujete.

Zašto se registrovati na Lupa.ba?

Zašto se registrovati na Lupa.ba?

Brz proces registracije

Proces registracije je jako jednostavan i potrebno Vam je svega 10 minuta da objavite oglas za posao.

Zašto ne i bolja radna snaga?

Poslodavci imaju mogućnost direktne komunikacije putem Lupa.ba platforme sa kandidatima, potražite kvalitetnu radnu snagu.

Notifikacije za Vaše oglase!

Sve notifikacije i aplikacije za posao će Vam direktno dolaziti na email, unutar Vašeg profila možete pratiti i posjećenost svakog od Vaših oglasa.

Sve je BESPLATNO!

Objava bilo kojeg broja poslova je potpuno besplatna, jedini gubitak koji možete Vi imati je da propustite jedinstvenu priliku.

Napredna korisnička konzola

Nakon registracije profila na Lupa.ba dobijate pristup svom online profilu, koji posjeduje mnoge odlike socijalne mreže i razne druge mogućnosti.

Sa nama ste sigurni!

Kao odgovorna nezavisna organizacija, Lupa.ba se brine za Vašu privatnost i sigurnost ličnih podataka. Te iste ne dijeli sa trećim osobama.

Još uvijek niste objavili oglas za posao?

Zašto čekati? Svaka izgubljena sekunda je možda baš ona gdje je jedan  Vaš kvalitetan radni kadar pronašao posao i otišao raditi za konkurenciju.