Tražite posao u BiH? Objavi svoj CV i zaposli se

Posao u BiH, kako se lagano zaposliti?

Ovo je jedno od glavnih pitanja:”Kako pronaći posao u BiH?” koji svaki nezaposleni sebi postavi više puta dnevno, pošaljete mnogo CV-ova i ne dobijete odgovor? Na platformama kao što su Moj-posao? Znamo taj osjećaj, jer smo isto sve prošli, iz tog razloga je i startana platforma Lupa.ba na kojoj možete ujedno i aplicirati za nove poslove ali i ostaviti svoj životopis/CV kako bi Vas poslodavci pronašli i na kraju zaposlili umjesto da Vi tražite njih.

Posao u Bih, lagano do posla online

Koliko sve to košta i kako da se registrujem?

Registracija svih korisnika kako poslodavaca tako i kandidata je potpuno besplatna, sve što je potrebno je da se registrujete klikom na gornji link “Registruj se” i pratite upute kako bi ste uspješno objavili Vaš CV i bili vidljivi poslodavcima koji aktivno traže radnike, lozinka će biti automatski generisana i poslana na E-mail adresu koju ste unijeli prilikom registracije. Osim gore navedenih funkcija Lupa.ba nudi mogućnost socijalne interakcije između kandidata i poslodavaca gdje možete poslati privatnu poruku registrovanom korisniku u smislu ostvarivanja uspješne komunikacije kao i dodatnih pitanja.

 

Zašto je sve besplatno, dok drugi naplaćuju?

Lupa.ba je formirana od strane mladih i entuzijastičnih građana BiH, koji mimo svojih radnih obaveza žele što više dobrog učiniti za svoju zajednicu i mladima dati priliku u teškom okruženju unutar BiH. Također ova platforma najviše skuži stranim investitorima da pronađu kvalitetan radni kadar i tako podstaknemo ekonomiju za veći napredak. Ukoliko imate neke od sugestija kako bi mogli poboljšati trenutni izgled i funkcije, možete nas kontaktirati putem ovoga LINK-a

 

Brinem se za svoju sigurnost ličnih podataka, kako znam da nećete zloupotrijebiti?

Lupa.ba koristi napredni SSL certifikat za osiguranje Vaših ličnih podataka, korisnici koji nisu registrovani na našoj platformi kao poslodavci i koji nisu verifikovani od naše strane nemaju mogućnost uvida u Vaše lične podatke. Ime je vidljivo samo korisnicima koji pretražuju listu kandidata dok je prezime sakriveno u smislu ***** (zvjezdica) koje sakrivaju Vaš identitet. Mislite da nećete pronaći posao? Registrujte se i probajte sami!

Objavi svoj CV