Korpa.ba je stigla u BiH, prvi domaći servis za dostavu hrane i namirnica na Vaša vrata

Šta je Korpa.ba i kako postati Kurir i početi dobro zarađivati?

1. oktobra novi mrežni startup Korpa.ba, osnivač eKupona i suvlasnik OLX-a, počeo je s radom u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Najpopularnija usluga grupne kupovine eKupon.ba. Tokom pandemije, kada su se mnoge kompanije zatvorile ili su naišle na veće probleme, pokrenule su novi projekat s ponosom koji vam danas predstavljamo. Ujedno, Korpa.ba zapošljava ogroman broj kurira, za kurira možete uvijek aplicirati na ovome linku Korpa posao. Ukoliko želite postati partner onda to možete uradi ovdje:”Kako postati Korpa.ba partner?

 

Kako koristiti Korpa.ba servis?

Korpa je brza i jednostavna za upotrebu. To je platforma za restoransku hranu. Namirnice i drugi proizvodi uskoro će biti lansirani. U udobnosti svog doma, radnog mjesta ili bilo gdje drugdje, kupci mogu naručiti bilo koji od ponuđenih proizvoda putem preglednika ili mobilne aplikacije za manje od minute i brzo i jednostavno ih dostaviti na svoja vrata.

 

Usluga Korpa.ba nije novost na svjetskom tržištu, ali je nesumnjivo revolucija na domaćem tržištu. Pozivanje restorana ili kurira, naručivanje i objašnjavanje gdje se nalazite stvar je prošlosti. Sada sve poslove možete obavljati lakše. Razlika između kolica za kupovinu i ostalih usluga je u tome što korisnici mogu razumjeti status narudžbe u stvarnom vremenu, od narudžbe do postizanja željene adrese. Interaktivna karta dok ne dođe do vaših vrata i kontaktirajte ako je potrebno.

 

Vrijednost projekta Korpa prepoznali su mnogi poznati vlasnici restorana od samog početka. Kupci mogu uživati ​​u raznim jelima, poslasticama i kolačima iz Mrvice ili ukusnim čevapčićima iz ćevabdžinice Ferhatović. Bogati proizvodi tvrtke Korpa uključuju i restorane poput Paper Moon, Slatko i Slano, Druga kuća i Mutvak kao i mnogih drugih partnera u Zenici, Mostaru, Sarajevu, Tuzli, a uskoro i Banja Luci.

 

Plaćanje kešom ili karticom, Vi birate!

U Bosni i Hercegovini hrana koja se prvi put naruči u restoranu može se platiti bilo kojom VISA ili MasterCard kreditnom ili debitnom karticom, a kartica se može sigurno čuvati radi bržih i lakših plaćanja u budućnosti. Sigurno na vašem pametnom telefonu.

 

Korpa dostava

 

 

Preuzmi Android ili IOS aplikaciju i počni naručivati

Trenutno se u Sarajevu može naručiti samo putem web stranice ili besplatne Android / iOS aplikacije, a u bliskoj budućnosti planira se proširiti i na drugu Bosnu i Hercegovinu. Pored kreiranja promocija i posebnih ponuda u samoj aplikaciji. Preuzmite Korpa.ba sada. Dostavljamo vam na Vaša vrata!